Forum grupy 5-tej ;)
HEJ
25-26 maja idziemy w góry całą grupą
Idziemy na Lipowską ( Beskid Żywiecki)
Jedne dzień wchodzimy, śpimy i na drugi dzień schodzimy ...
Każdy musi mieć ze sobą 50zł na nocleg, pkp i pks w dwie strony
Na miejscu zrobimy sobie ognisko...niech każdy zabierze to co chciałby na nim przysmażyć
Usprawiedliwienia z języków niestety wam nie załatwię ale sami we własnym zakresie w zależności od rodzaju lektora możecie się usprawiedliwiać wycieczką grupową
Są jakieś pytanie ????
A nie przyjmuję odmowy jadą wszyscy
Nowy użytkownik
dobra moi drodzy, bardzo prosze o potwierdzenie swojego udziału w wycieczce do jutra tj środa 20 maja do godziny 20.00, bo chce wiedziec ile miejsc rezerwowac, brak jakiej kolwiek decyzji bedzie uważany za odpowiedz negatywną, wiec lepiej napisac ze sie nie jedzie niz kazac mi czekac do ostatniego momentu, na zgłoszenia czekam pod adresem mejlowym michal.kittner@interia.pl
pozdrawiam
Nowy użytkownik
a o ktorej wyjazd? bo grupa 3 ma kolokwium z angola w pn o 8 i musi na nim byc i zastanawiamy sie czy mozna polaczyc jedno z drugim:P
Nowy użytkownik
wyjazd mozemy troche opóźnić ale musimy byc o 14 lub 15 w żywcu więc z katowic wyjazd najpóźniej pociągiem z dworca głównego w katowicach o 11:21 lub 12:15, wiec po zajęciach. KOszt wycieczki to ok 50 zł(nocleg z przejazdem), wyżywienie i inne atrakcje w ramach własnego budżetu, wyjście jest zaplanowane na Hale Lipowską z wyjście od strony Żabnicy a zejście następnego dnia do Milówki lub Rajczy to bedzie zależało od nastroju bo możemy zejść gdziekolwiek, w razie jakiś niejasności jestem do dyspozycji
Nowy użytkownik
a jedzie duzo osob? bo ja bym byla chetna ale zeby nas 3 osoby nie byly:P
Na pewno jedzie Agata Jargan , ja Ola , MIchał
Kasia Kirsz też sie deklarowała .... a co reszta powie to sie jeszcze pewnie okaże ... do 20 mają czas żeby sie zdeklarować ....
W każdym bądź razie to już są ponad trzy osoby
Mmmmm jeśli troszku później, bo mam tez kolosa z ang:/ a z ta babką troszku do dupci...i serio muszę iść, więc jeśli wyjazd będzie po 11 to chętnie pojadę
tzn ten 12:15
Nowy użytkownik
no ja tez bym mogla wlasnie po angolu:P wiec moge sie zdeklarowac na 99 procent